Veesser Enkweg 54, 8194 LM Veessen
tel +31 (0)578-631 567, mob +31 (0)6 216 311 65

Home__Sitemap__Links__Contact


Arrangementen


Fietsarrangement
2 personen 3 nachten € 290,–, gratis fietsen!

Sinds de komst van de fietsknooppunten is fietsen een feest. Wij verstrekken gratis fietsen en kaarten! U gaat genieten van de mooie routes in deze streek. Wij hebben natuur- maar ook nieuwe kunstroutes. Op verzoek een lunchpakket of picknickmand om mee te nemen. De tweede avond dineert u in de "Hoeve van Loo" in Heerde (excl. drank).

Sauna & Wellness arrangement
2 personen 3 nachten € 340,–

 • Als u op dag één bij ons aankomt (na 15.00 uur) staat er een welkomsdrankje voor u klaar.
 • Op dag twee staat een heerlijk dagje wellness gepland bij "De Veluwse Bron" te Emst (10 km van Veessen). Sauna, Beauty, Health & Wellness op de Veluwe midden in de mooie natuur van Emst. Een droomplek waar rust ontspanning de boventoon voeren.
  Gebruik van alle sauna & wellnessfaciliteiten.
  Openingstijden: van 10.00 tot 23.30 uur
 • Een leuke suggestie voor dag drie: overvaren met de pont naar Wijhe of met het voetveer in Veessen, langs de IJssel ligt een mooi natuurgebied maar ook attractieve dorpen om te bezoeken. ’s Avonds staat er een heerlijk drie-gangen diner voor u klaar (exclusief drankjes) bij "Restaurant De Hoeve van Loo" in Heerde, laat u verrassen door de kok die graag met een frans tintje voor u kookt (op maandag gesloten).
 • Na het ontbijt van dag vier zwaaien we u uit, we hopen dat u lekker uitgerust bent van uw verblijf hier. Wij vragen u om niet later dan een uur of elf te vertrekken, zodat we weer tijd hebben om alles in orde te maken voor de volgende gasten.
Creatief/kunst arrangement
2 personen 3 nachten € 340,–
 • Als u op dag één bij ons aankomt (na 15.00 uur) staat er een welkomsdrankje voor u klaar.
 • Op dag twee kunt u met zijn tweeën lekker een ochtend of middag schilderen onder leiding van de gastvrouw (beeldend kunstenaar en docent) in het knusse atelier op de wei.
 • Dag drie staat ook in het teken van de kunst, wij laten u zien welke tentoonstellingen in Hattem en Zwolle te bewonderen zijn (musea op maandag gesloten) ’s Avonds staat er een heerlijk drie-gangen diner voor u klaar (exclusief drankjes) bij "Restaurant De Hoeve van Loo" in Heerde, laat u verrassen door de kok die graag met een frans tintje voor u kookt (op maandag gesloten).
 • Na het ontbijt van dag vier zwaaien we u uit, helaas wel uiterlijk rond een uur of elf, zodat we weer tijd hebben om alles in orde te maken voor de volgende gasten. We hopen dat u geïnspireerd bent door de mooie plek hier, het schilderen en het zien van mooie kunst.

Mocht u met meer personen komen vraag ons dan naar de aangepaste prijzen.