Veesser Enkweg 54, 8194 LM Veessen
tel +31 (0)578-631 567, mob +31 (0)6 216 311 65

Home__Sitemap__Links__Contact


Gastenboek

André en Doortje - 5-1-2013
Lieve mensen, van 29-12-2012 t/m 01-01-2013 verbleven wij in Studio Brons. We werden aangenaam verrast. Gastvrije ontvangst, vriendelijkheid en aandacht. Het huisje is gezellig ingericht. Geen overdaad, maar zeker voorzien van alles wat je nodig hebt.
Het ontbijt was echt geweldig: heerlijke, zelfgebakken broodjes, croissants, beschuitjes, roggebrood, jus d' orange, huisgemaakte jam, gekookt eitje en diverse soorten kaas en beleg. Op Oudjaarsdag werden wij zelfs verrast met oliebollen en appelbeignets.
En dan de omgeving: in één woord prachtig en wat een heerlijke rust. De natuur is ook in de winter geweldig mooi. De IJssel lag als het ware aan onze voeten. Letterlijk aan onze voeten, want vanwege de hoge waterstand eind december 2012 waren de uiterwaarden en delen van de polder helemaal onder water gelopen. Op sommige plekken waren zelfs delen van wegen afgesloten vanwege het water. Prachtige foto's hebben wij kunnen maken van de natuur, de spectaculaire luchten en de IJssel als ook van de plaatsen Deventer, Hattem en Zwolle.
Tel alles maar eens bij elkaar op: de rust, het gezellige huisje, de natuur; voeg daarbij de gastvrijheid en de vriendelijkheid van de eigenaren en een verblijf kan niet meer stuk. Wij hebben in ieder geval genoten van een heerlijk en ontspannen verblijf.
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Hartelijke groeten van André en Doortje

René en Corina - 20-8-2011
Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid. B&B Studio Brons is ons heel goed bevallen. Leuk, luxe en net huisje en het ontbijt was ook zeer uitgebreid en lekker. Jullie B&B is een echte aanrader.
Wij komen zeker nog eens terug.
Groetjes,
René en Corina

Christina and Jenny (UK) - 25-7-2010
Beautiful location, wonderful hospitality, lovely holiday home and delicious
breakfast - what more could you ask for?
(via B&B.nl - cijfer 9.8!)

Robbie en Sacha - 9-5-2010
Beste Tanny en Tiddo,
Heel erg bedankt voor het gezellige verblijf. We komen terug om te fietsen in deze mooie omgeving. De kindjes vonden Plopsaland heel erg leuk. Het was een lekker weekeind.
Bedankt en liefs,
Robbie en Sacha

Toos en Ineke - 3-5-2010
Om de afgelopen drie dagen hebben we gewandeld, gefietst en allerlei moois gezien. Ook dieren die we anders niet zien zoals hazen, ooievaars, weidevogels en de torenvalk. Het voelde als buiten-wonen in de natuur.
Vanuit het bed de ochtend zien gloren over de weilanden met uitzicht op de koeien en paarden. De B&B laat niets te wensen over en jullie attenties hebben we zeer gewaardeerd.
Zeker het aanbevelen waard!
Bedankt en tot ziens hartelijke groet, Toos en Ineke

Nellie - 25-11-2009
Samen met mijn drie zussen bracht ik een nachtje door in de B&B en het was fantastisch: gastvrije ontvangst, complete inrichting, goede bedden, luxe badkamer, heerlijk ontbijtje en lekker buitenzitje. Wat dat laatste betreft, dat komen wij in een ander seizoen uitproberen! Tenslotte is de omgeving IJselijk mooi en valt er nog heel wat te beleven!

T & B - 4-10-2009
Lieve T&T,
We hebben drie dagen genoten van jullie knusse B&B met alles erop en eraan. Het is heerlijk fietsen in de omgeving en even de IJssel oversteken met een pontje heeft iets feestelijks. Van een bezoek aan Deventer kun je wat versleten raken, wat is dat een leuke stad!

Het uitzicht vanuit het huisje was steeds verrassend anders. We werden er getrakteerd op prachtige luchten. We boften enorm met het weer. Die ene regenbui was het natworden volop waard. Want waar in Nederland zie je de héle regenboog?

Ook het uitgebreide ontbijt verraste ons elke keer. Naast de diverse soorten brood en hartig beleg, leek het op een ‘jam-proeverij’. Zelf afruimen werd afgeraden. ‘Laat je die luxe nu eens lekker aanleunen en geniet…’
Dank voor jullie gulle gastvrijheid en we komen zeker terug!

T&B (Texellingen)

mevr. Capousek - 8-9-2009
In verband met mijn werk ben ik vaak een paar dagen in het oosten van het land. Ik heb hier in de omgeving aantal een B&B's bezocht maar nergens kom je zo tot rust als bij Studio Brons.Er is een grote raampartij en daardoor heb je uitzicht op de schitterende tuin aan een kant en je kunt kilometers weg kijken in de weilanden aan de andere kant. Je hoort dus niets en 's nachts echt helemaal niets. 's Ochtends krijg je een uitgebreid ontbijt op door jezelf gekozen tijdstip. Ik ben inmiddels een regelmatige gast en ga het ook blijven ook. Dus niet op maandagen boeken!
Klik hier om ook een bericht achter te laten!