Rozenhofstraat 2, 7439 AB Steenenkamer (gem. Voorst)
tel +31 (0)570-835 476, mob +31 (0)6 216 311 65, info@ontwerpstudiobrons.nl

Home__Sitemap__Links__Contact
OVER


Over Tanny Brons

Schilderijen en beelden
Mijn naam is Tanny Brons ik ben niet alleen tuinontwerper maar ook beeldhouwer en schilder.

Ik volgde mijn opleiding aan de Kon. Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Ik schilder zowel abstract als figuratief in verschillende technieken. Mijn schilderijen zijn te bekijken in mijn atelier.
Als beeldhouwer wil ik met boetseren mijn bewogenheid en gevoelens vormgeven. Sommige beelden zijn figuratief. Hierin wil ik de essentie van de figuur op subtiele wijze vormgeven. Het karakter komt zonder franjes tot uitdrukking. In de loop van de jaren heb ik veel (kleine) bronzen beelden gemaakt. Soms giet ik ze ook in gietsteen of aluminiumcement, waardoor ze geschikt zijn om buiten te staan.

Ik werk met verschillende soorten steen.

Ik was 10 jaar lid van een kunstenaarscollectief in het westen van het land en beweeg me al vele jaren in kunstenaarskringen. Hierdoor heb ik veel contacten in de kunstwereld opgebouwd. Ik heb vanaf 2009 meegedaan met de Open Atelier Dagen Noord Oost Veluwe.

Ontwerp Studio Brons kan in opdracht een beeld voor u creëren. Mocht u belangstelling hebben voor grote beelden, dan ben ik graag uw intermediair bij het zoeken daarnaar. Door mijn contacten in de kunst kan ik voor u bemiddelen bij de aankoop van beelden, tuinornamenten en zelfs design tuinmeubilair. Ik benader graag collega’s of bedrijven voor u om samen een artistiek verantwoorde aanwinst voor u te vinden.

Ik heb ervaringen in het maken van relatie- en jubileumgeschenken. In overleg met de opdrachtgever worden deze beelden in brons of in andere (minder kostbare) legering gegoten. Kado’s met een mooie uitstraling en een blijvend karakter.

Mijn werk is te bekijken in en rond mijn atelier. De tuin is een oase van groen, rust en kunst. Er zullen ook regelmatig exposities te zien zijn van div. andere beeldende kunstenaars.

Onder 'exposities' vindt u mijn tentoonstellingen voor de komende tijd vermeld.