Rozenhofstraat 2, 7439 AB Steenenkamer (gem. Voorst)
tel +31 (0)570-835 476, mob +31 (0)6 216 311 65, info@ontwerpstudiobrons.nl

Home__Sitemap__Links__Contact
TUINADVIES & - ONTWERP
PORTFOLIO


Tuinadvies & -ontwerp

Bent u toe aan een verandering van uw tuin of een totaal nieuw ontwerp, schieten uw eigen ideeën tekort, ik kan u advies geven of een tuinontwerp voor u maken. Wanneer u met mij contact heeft gezocht, maak ik een afspraak om bij u langs te komen. We bekijken de mogelijkheden van de tuin en bespreken welke sfeer uw voorkeur heeft. Tijdens dit vrijblijvende kennismakingsgesprek neem ik uiteraard de functie van de tuin met u door. De wensen en mogelijkheden van de klant en diens budget zijn essentieel. We bespreken de gang van zaken als ik een ontwerp maak en de kosten van de verdere werkzaamheden, de offertes en de levering van beplanting. Ook de mate van onderhoud komt uiteraard ter sprake. Wilt u het ontwerp zelf (laten) uitvoeren onder supervisie van Ontwerp Studio Brons dan kan dat ook, ik geef u graag advies.

Na het eerste gesprek kan ik voor u een schets maken evt. gevolgd door een uitgewerkte ontwerptekening. Daarna volgt het beplantingsplan en de beplantingslijst (met extra verzorgingstips) en bespreken we door wie welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.
Natuurlijk is het mogelijk om bij Ontwerp Studio Brons alleen advies over uw tuin te vragen. Na een kennismakingsgesprek, waarbij de tuin bekeken wordt, maak ik een inventarisatie van uw vragen. Binnen de afgesproken tijd stel ik een schriftelijk advies op en doe ik suggesties voor wijzigingen en aanpassingen in de bestaande tuin. Ik kan vrijblijvend een hovenier voor u benaderen indien u de veranderingen wilt laten uitvoeren door derden.
Voor het tuinadvies worden advieskosten in rekening gebracht.

Mijn visie
Mijn doel is altijd om voor u de ideale sfeer van uw tuin te creëren. Het huis en de tuin moeten een eenheid vormen en goed in de omgeving passen. De beplanting en de kleuren moeten het ontwerp ondersteunen en de tuin een stijlvol karakter geven. Ik wil u graag helpen om u maximaal te laten genieten van uw groene leefomgeving.

Interieurbeplanting en potten
Een kantoorruimte is óók het visitekaartje van een bedrijf en het ‘werkveld’ van de medewerkers. Een goed kantoorinterieur ondersteunt het werkplezier en de gezondheid van de werknemers.