Rozenhofstraat 2, 7439 AB Steenenkamer (gem. Voorst)
tel +31 (0)570-835 476, mob +31 (0)6 216 311 65, info@ontwerpstudiobrons.nl

Home__Sitemap__Links__Contact
PORTFOLIO
SAMENWERKING


Samenwerking

Voor de tuinen
Voor de aanleg en renovatie van tuinen werkt Ontwerp Studio Brons samen met hoveniers uit de regio. Om de kosten in de hand te houden zoek ik voor de aanleg een hovenier die bij u in de buurt zijn bedrijf heeft. Zo werk ik samen met verschillende hoveniersbedrijven in de IJsselvallei en de N.O. Veluwe. Zij leggen voor mij aan en ik ontwerp uitgebreide vaste plantenborders voor hen omdat ik daar veel ervaring mee heb, bovendien is dat mijn grote passie.

Wij hebben connecties met groothandels o.a. in Boskoop, Aalsmeer en De Kwakel om eersteklas producten voor onze klanten te betrekken. Ik zoek de planten uit bij kwekerijen, waarvan ik weet dat ze prima planten leveren, zodat ik een groeigarantie aan mijn klanten kan geven.
Verder werk ik samen met een Groene Kringloop in Deventer, zodat er niet nodeloos planten bij de groenstort belanden die nog goed te gebruiken zijn.

Voor de bedrijven waarmee ik samenwerk verwijs ik naar de links.

Kunst
Door jarenlang als beeldend kunstenaar werkzaam te zijn heb ik veel contacten in de kunstenaarswereld opgebouwd. Ook in de IJsselvallei breiden mijn contacten zich uit en ben ik in staat om mijn klanten te adviseren als zij voor hun tuin een groter beeld of ornament zoeken. Ik ga graag met klanten op bezoek bij een beeldhouwer om zijn werk te tonen en zo te kijken of we een passend kunstwerk voor de tuin kunnen aankopen.

Overige samenwerking:
Roode Hoeve, maatwerk meubels, te Nijbroek

Zie verder ook onder links.